Nieuws

Dinsdag 29 september heb ik op het Nationale Zakenvrouwen Congres mogen spreken én een workshop houden. Onderwerp was uiteraard het boek De Zandloper – Leiderschap in tijden van transitie. Tijdens de plenaire sessie zat de zaal bomvol vrouwen die luisterden naar hoe leiders moeten meeveren in deze tijden van transitie om op een zo goed LEES VERDER »


Zo’n 60 mensen bezochten mijn workshops vrijdag 11 september jl. Hieronder enkele reacties: “Bedankt voor je inspirerende workshop!” “Ik heb je presentatie als inspirerend ervaren en aan de dag als geheel een bijzonder goed gevoel overgehouden. Ik heb zojuist je boek besteld.” Dit filmpje geeft een indruk hoe er ’s middags in kleine groepen gewerkt LEES VERDER »


Op vrijdag 11 september verzorg ik drie workshops over het boek De Zandloper in het kader van de bijeenkomst Captain Cocreation, op de Bouwcampus in Delft. Tijdens deze een bijeenkomst wordt aan de hand van het Theory U model een toekomstbestendige visie voor de hele Infrasector ontwikkeld. Meer informatie op http://www.captaincocreation.com/ Het complete programma staat LEES VERDER »


Op dinsdag 29 september is Dirma een van de Key Note speakers op dit congres. Zij houdt een lezing over Modern Leiderschap, aan de hand van het boek De Zandloper. Ook verzorgt zij tijdens dit congres een workshop over ‘Persoonlijke ontwikkeling en waardegedreven leiderschap in tijden van transitie’. Deze workshop helpt de deelnemers inzicht te LEES VERDER »


Dirma gaf tijdens deze Open Coffee een presentatie over Leiderschap en zzp’ers, aan de hand van het strategisch Zandlopermodel uit ons boek. Zo’n 30 mensen luisterden met aandacht naar haar verhaal. Veel vragen werden gesteld en ze heeft de mensen aan het denken gezet over hun eigen transitie naar de nieuwe economie. Enkele foto’s als LEES VERDER »


« Pagina 1, 2, 3 »
Menu Title