Nieuws

Er is een grote transitie gaande. Dit is de titel van het interview dat ik (Dirma) eind vorig jaar heb gehad met Dorine Mobron. Dit interview is nu gepubliceerd op de website van Ondernemen Op Hakken. Veel leesplezier! http://ondernemenophakken.nl/2016/01/47249/


Deze maand heb ik college gegeven aan het Athena Instituut, aan de VU in Amsterdam. Het onderwerp was ‘transition’ en ‘transdisciplinarity’. Zo’n 30 studenten woonden dit college bij. Deze 30 studenten werkten aan projecten als duurzame energie, Smart Cities en Neuro imaging. Welke rol speelt transitie hierbij, wat zijn de barrières die innovatie tegenhouden? Welke LEES VERDER »


Op de derde editie van de She Speaks Inspiratiedag, die op vrijdag 22 januari 2016 plaatsvindt, zullen maar liefst meer dan ruim 30 verschillende sprekers en trainers hun verhalen en kennis delen. En daar ben ik, Dirma, er een van. Het thema van dit jaar is Lef. Sommige sprekers komen voor het eerst met hun LEES VERDER »


Op 22 september jl. heb ik een boekpresentatie verzorgd voor het netwerk Vrouwen in Credit Management. Locatie was het mooie kasteel Nederhorst den Berg. Zo’n 20 vrouwen woonden de presentatie bij. Leiderschap is een thema dat lééft bij deze beroepsgroep. Er kwamen veel vragen en dat leidde tot leuke, diepgaande discussies over dit onderwerp. Enkele LEES VERDER »


Voor de bezoekers van het eerste nationale zakenvrouwen congres van 29 september jl. heb ik twee aanbiedingen: Twee uur presentatie/workshop voor slechts E 250,–! In deze twee uur praat ik u bij aan de hand van het boek De Zandloper, leiderschap in tijden van transitie over hoe je als leider én organisatie kunt meeveren en LEES VERDER »


« Pagina 1, 2, 3 »
Menu Title