Over GGC

overggcGlobal Green is een adviesbureau gespecialiseerd in vraagstukken waarbij communicatie, organisatie, leiderschap en duurzaamheid een rol spelen. Bewust klein van omvang. Zo kunnen we de dingen doen die ons inspireren. Bezig zijn met waar we echt goed in zijn. Waar onze passie ligt. En waar we verstand van hebben.

Global Green is een initiatief van Dirma Nagelhout. Zij adviseert bij vraagstukken waarbij communicatie, organisatie, leiderschap en duurzaamheid een rol spelen. De optelsom van deze disciplines, samen met de ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan in het bedrijfsleven maakt dat zij werkt met verstand van zaken vanuit een zeer breed perspectief.

Als strategisch communicatie expert heeft zij gewerkt voor grote bedrijven en organisaties als Ericsson, NLR, ING, NS, en voor kleinere organisaties als MVO Nederland, Don Quijote en ROVC. Sinds enige jaren is zij zich meer gaan toeleggen op leiderschap en organisatie. Ze koppelt theorie aan de praktijk, en is actief als strategisch partner. Combineert kritische reflectie met een ondersteunende houding naar management. Ze is op haar best wanneer ze kan bijdragen aan het oplossen van complexe of maatschappelijke vraagstukken. Ze houdt van verbinding zoeken tussen partijen, kennis delen en overdragen en werken aan teamformatie.

Haar opdrachtgevers omschrijven haar als een betrokken, enthousiaste zacht rebelse professional, die gedrevenheid combineert met transparantie.

Dirma Nagelhout is beschikbaar voor adviezen en korte trajecten, voor het langdurig begeleiden van klanten op project basis en het invullen van interim posities.

Lees ook “Visie Op Vak” >>

Menu Title