De Zandloper

zandloper“Waar zijn we nou helemaal mee bezig?” In deze tijd van snelle ontwikkelingen en grote veranderingen is het goed af en toe pas op de plaats te maken en jezelf deze vraag te stellen. Leiders van deze tijd nemen regelmatig afstand en kijken of het allemaal nog klopt waarmee ze bezig zijn, en kijken van een afstand of het spel nog goed gespeeld wordt. Leiders van de toekomst snappen dat er meer van hen gevraagd wordt dan dit. Het gaat niet meer alleen om hoe je het spel speelt. Het gaat er om dat het spel verandert en dat je als leider moet mee veranderen om succesvol te blijven
In het boek De Zandloper, leiderschap in Tijden van Transitie geven we een helder antwoord op die vragen waar alle leiders dagelijks mee geconfronteerd worden:

• Wat? Zitten we in een transitie?
• Hoe moeten leiderschap en organisatie mee veranderen?
• Waar moeten we beginnen? En wat betekent dit eigenlijk voor mij?

Met talrijke praktijkvoorbeelden, interviews met meer dan 30 mensen uit bedrijfsleven, politiek, en wetenschap die hun visie op deze materie hebben gedeeld, literatuur en het model De Zandloper nemen wij u mee in het veranderende proces van waardecreatie.
Meer informatie op www.dezandloper.eu


Global Green is een initiatief van Dirma Nagelhout. Zij adviseert organisaties bij strategieontwikkeling, communicatie en marketing van duurzaam ondernemen. De optelsom van deze disciplines, samen met de ervaring die zij in de loop der jaren heeft opgedaan in het bedrijfsleven maakt dat zij werkt met verstand van zaken vanuit een zeer breed perspectief.

Lees meer over Global Green Communication >>

Menu Title