Webinar Intuïtie in een rationele organisatie – Voor leiders met Lef!

Op 13 en 15 maart geeft Dirma Nagelhout samen met Jolien Slavenburg een webinar over Intuïtie in een rationele organisatie – voor leiders met Lef!

Klik hier om je aan te melden

In veel grotere organisaties heerst er een schijn van beheersbaarheid vanuit facts en figures. Er is weinig plaats voor intuïtie. Alleen goed beredeneerde beslissingen halen vaak de eindstreep. Logisch, zou je denken. Toch houden we daarmee een grote illusie in stand. Uit veelvuldig wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we de betrouwbaarheid van rationele besluiten chronisch overschatten. Dit leidt tot verkeerde besluiten, een lagere betrokkenheid van medewerkers en verstarring van je bedrijf. 

Leer van een aantal toonaangevende leiders hoe intuïtie nodig is om leiding te geven aan verandering.

Buiten de gebaande paden treden, ruimte creëren voor vernieuwing, ook bij jezelf,: vraagt om intuïtie en lef van leiders.Veel managers voelen dat dit anders kan – en in tijden van transitie- ook moet. Maar hoe dan?

In dit webinar horen we hoe een aantal toonaangevende leiders hun intuïtie inzetten om veranderingen te bewerkstelligen. Toch blijft lastig te vatten hoe.

Daarom maken we inzichtelijk wat deze leiders in feite met intuïtie doen, zodat je dit zelf toe kunt passen in je bedrijf of organisatie.

Dit webinar geeft Dirma samen met Jolien Slavenburg, directeur van Kernzaken. Zij werkt als docent en coach in de leiderschapsprogramma’s op Nyenrode. Ze houdt zich al jaren intensief bezig met inspireren tot bewust leiderschap, waardoor je in staat bent duurzame veranderingen aan te brengen in alledaagse kwesties.

Meld je hier aan

Menu Title